Vi levererar det vi utlovar och ger ett mervärde utöver det som förväntas. För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet väljer företag att outsourca sitt försäljningsarbete till oss på Viafield. Vi jobbar idag framgångsrikt och långsiktigt med några av de största aktörerna i Sverige. Vi är specialister på doorsales, fieldsales och modern sampling till både privat- och företagsmarknaden inom olika branscher.

Doorsales

Vi skräddarsyr unika tjänster för våra uppdragsgivare.

Vi hjälper de att nå ut till deras slutkunder med fokus på försäljning hemma hos kunderna. Vi levererar kvantitet i kombination med kvalité och för att uppnå detta kvalitetssäkrar vi vår försäljning. Vårt primära mål är tillfredsställa våra uppdragsgivares behov för att på så sätt skapa en långsikt partnerskap. Vi jobbar mot både ny- och befintlig kund.

Modern sampling

Vill ni synas och uppmärksammas?

Vår pratglada samplingspersonal hjälper er med varuprover, undersökningar, informationsblad och goodiebags. Vi garanterar attraktiv promotion och bjuder gärna på det lilla extra och hittar tillsammans med er det sättet som passar bäst för just detta tillfälle. Låt oss nå ut till era potentiella kunder.

Eventsales

Bra produkter säljer sig själva sägs det, men bara om kunderna känner till att de finns.

Vi jobbar tillsammans med våra uppdragsgivare för att förstärka deras varumärke över hela landet samt bli upptäckta av nya kunder i gallerior mässor och andra marknader. Till hjälp har vi kraftfulla event personal som strävar efter kundvård av hög klass.

Kontakta oss

Kvalitetssäkring

Vårt fokus på kvalitet är unikt i branschen. Vi har sedan 2008 arbetat aktivt med att stärka och trygga våra uppdragsgivares anseende samt varumärke på ett ansvarsfullt sätt. För detta ändamål har vi etablerat en dedikerad kvalitetsavdelning som kontinuerligt säkerställer kvaliteten på våra kundbesök, så att dessa utförs på ett professionellt sätt i enlighet med branschens etiska riktlinjer.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...