Vill du ta din karriär till nästa nivå?

Hos oss får du den möjligheten då vi kommer ha tävlingar, jobba efter uppsatta mål, provisioner samt generösa bonussystem där du själv har möjlighet att påverka din lön.

Försäljning är ett yrke som kräver träning för att lyckas. Vi kommer att ge dig kunskaperna och hjälpa dig att tillämpa dem i kontakt med kunden.

Utmaningen är att alltid ge ett kundbemötande i världsklass och samtidigt leverera bästa möjliga resultat. Arbetet på Viafield är prestationsbaserat och ger duktiga säljare möjligheten att tjäna konkurrenskraftiga löner om man jämför med andra yrkesgrupper.

Vi utvecklar dig!

Vi arbetar aktivt med att utveckla vår unga personal i säljmetodik och strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare för människor med stora mål och drömmar i livet både yrkesmässigt och privat.

Framgång inom försäljning kräver kunskap, vilja, målmedvetenhet, och rätt mental inställning. Den typiske medarbetaren på Viafield är en kollega som är ambitiös, resultatinriktad och som tar sig an utmaningar med stor lust och energi. Människan är hela tiden inblandad i säljsituationer och därför är kunskap om försäljning viktig vad du än gör i livet. Du säljer dig själv vid en anställningsintervju, när du försöker övertyga någon om dina idéer eller i sociala sammanhang.

Du som börjar jobba på Viafield får grundutbildning i produktkunskap och säljteknik. Vi kommer också att stödja din individuella utveckling och placera dig i uppdrag anpassade efter din kompetens och erfarenhet inom försäljning. Vi erbjuder dig en intern karriär med gradvis mer krävande försäljning i takt med din utveckling.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi är ständigt på jakt efter drivna och engagerade medarbetare till Viafield.

Är du en person som är utåtriktad, ambitös och trivs i att arbeta i ett högt tempo?

Vill du lära dig försäljning från grunden eller vidareutveckla dina tidigare kunskaper?

Vi värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktformulär

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...